Estä käyttäjiä poistamasta lähetettyjä viestejä Microsoft Teamsissa

Microsoft Teams on yksi suosituimmista työkaluista, jotka auttavat tiimejä tekemään yhteistyötä kotoa käsin. Voit kommunikoida suorien ja ryhmäviestien, videoneuvottelujen avulla tiimisi jäsenten kanssa ja jakaa tiedostoja. Muutoin tämä vaatisi kolmannen osapuolen palvelun käyttöä. Tässä artikkelissa puhumme siitä, kuinka estää käyttäjiä muokkaamasta ja poistamasta lähetettyjä viestejä Microsoft Teamsissa. Aloitetaanpa!





Microsoft Teams tarjoaa myös mahdollisuuden mukauttaa käyttöliittymää organisaatiosi tarpeiden mukaan. Sekä lähettää vieraslinkkejä asiakkaillesi ja yhteistyöjäsenille tilapäistä pääsyä varten projekteihisi. Voit jopa peruuttaa tiimisi jäsenten viestien muokkausoikeudet. Ja jopa estää heitä poistamasta lähetettyjä viestejä.



it-järjestelmänvalvojalla on rajoitettu pääsy Windows Defenderiin

Haluatko poistaa käytöstä lähetettyjen viestien poistamisen ja muokkaamisen Microsoft Teamsissa? Sitten olet päässyt oikealle sivulle. Olemme koonneet vaiheittaisen oppaan, jonka avulla voit poistaa viestien poistamisen käytöstä helposti Microsoft Teams -tililläsi.

Näin voit pitää tiimisi jäsenten välisen viestinnän läpinäkyvänä ja samalla luoda tasa-arvoisemman työympäristön. Katsotaanpa, kuinka voit poistaa viestien poistamisen käytöstä Microsoft Teamsissa.



Poista lähetettyjen viestien muokkaus- ja poistooikeus

  • Valitse Microsoft Teamsissa vasemmasta ruudusta Teams-valikko.
  • Valitse haluamasi ryhmä, jonka viestien poistamisen haluat poistaa käytöstä, ja napsauta ' 3-piste ' valikkokuvaketta sen nimen vieressä.
  • Valitse ‘ Hallitse joukkueita '. Tämä vie sinut tiimisi muokkausvälilehteen.
  • Etsi ja valitse ' asetukset ' vaihtoehto alla olevan kuvan mukaisesti.
  • Vieritä sitten alareunaan, kunnes löydät valintaruudun nimeltä ' Anna jäsenille mahdollisuus poistaa viestinsä '. Poista valintaruudun valinta. Viestien poistomahdollisuus on nyt poistettu käytöstä kaikilta kyseisen tiimin jäseniltä.

Jos haluat estää käyttäjiä muokkaamasta viestit, poista valinta vaihtoehdon laatikko ' Anna jäsenille mahdollisuus muokata viestejään ‘. Käyttäjät eivät kuitenkaan voi muokata viestejään sen jälkeen, kun ne on lähetetty.



Poista lähetettyjen viestien muokkaus- tai poistamisoikeus kaikilta tiimeiltä

Jos haluat poistaa viestien poistamisen käytöstä kaikilta tiimeiltäsi. Sitten sinun on noudatettava samaa menettelyä jokaiselle joukkueelle. Tätä ominaisuutta ei voi poistaa käytöstä kaikilta joukkueiltasi kerralla.

Kuka voi muokata ja poistaa lähetettyjä viestejä Microsoft Teamsissa

Hyvin, sekä vieraskäyttäjät että jäsenkäyttäjät voi muokata tai poistaa lähetettyjä viestejä tiimissäsi Microsoft Teamsissa. Jos poistat luvan edellä mainitulla tavalla. Sitten tämä poistaa ominaisuuden sekä vierailijoilta että jäsenkäyttäjiltä kyseisessä tiimissä.



Mistä tietää, onko viesti poistettu?

Ei. Vastaanottajille poistetut viestit poistetaan kokonaan heti. Lähettäjän kohdalla se korvataan tekstillä ' Tämä viesti on poistettu ' ja kumoa-painike. Napsauttaminen tuo poistoviestin takaisin.



Mistä tietää, onko viestiä muokattu?

Kyllä, Microsoft Teams laittaa ' Muokattu ' huomautus heti viestin jälkeen. Mutta se ei voi korostaa sitä, mitä viestistä on lisätty tai poistettu. Et myöskään näe alkuperäistä viestiä.

Johtopäätös

Selvä, siinä oli kaikki ihmiset! Toivottavasti pidät tästä Poista lähetetyt viestit -artikkelista ja siitä on sinulle apua. Anna meille palautetta siitä. Myös jos teillä on tähän artikkeliin liittyviä lisäkysymyksiä. Kerro meille sitten alla olevassa kommenttiosassa. Palaamme sinuun pian.

Hyvää päivän jatkoa!

Katso myös: Kuinka tunnistaa valeviesti WhatsAppissa