Google-dokumentin jakamisen lopettaminen

5. joulukuuta 2019 243 Näkymät Google-dokumentin jakamisen lopettaminen

Tämä S Zone opettaa sinulle, kuinka voit poistaa Google Doc -dokumentin jakamisen. Opas kattaa vaiheet Google Doc -asiakirjan jakamisen poistamiseksi tietokoneelta tai sovelluksista (Android- ja iPhone-sovellukset).





Selaa viestien aiheita



Google-dokumentin jakamisen poistaminen tietokoneelta

Google-dokumentin jakamisen poistaminen tietokoneesta
  • Avaa Google Drive ( Drive.Google.com ). Kirjaudu sitten sisään Google-tililläsi.
  • Etsi ja napsauta hiiren kakkospainikkeella Google Docs -asiakirjaa, jonka jakamisen haluat poistaa. Valitse sitten Jaa .
Google-dokumentin jakamisen poistaminen tietokoneelta
  • Käytössä Jaa muiden kanssa ponnahdusikkuna, napsauta Pitkälle kehittynyt .
Google-dokumentin jakamisen poistaminen tietokoneelta
  • Sitten, päällä Jakaa asetukset ikkunat, alla Kuka voi käyttää , klikkaus Muuttaa .
  • Käytössä Linkin jakaminen näyttö, valitse Pois päältä – tietyt ihmiset ja napsauta Tallentaa .
  • Kun palaat Jakaa asetukset näyttöä, napsauta x Kirjaudu jokaisen käyttäjän viereen, jolle olet aiemmin myöntänyt käyttöoikeuden. Tämä poistaa käyttäjän luettelosta.
  • Lopuksi, kun olet poistanut kaikki sähköpostit luettelosta (paitsi sinun!), vieritä alas ja napsauta Tallenna muutokset .

Google-dokumentin jakamisen poistaminen Android-sovelluksesta

Google-dokumentin jakamisen poistaminen Android-sovelluksesta
  • Avaa Google Drive -sovellus Android-laitteellasi.
Google-dokumentin jakamisen poistaminen Android-sovelluksesta
  • Etsi sitten Google-dokumentit, jonka haluat jakaa, ja napauta asiakirjan oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja valitse Jaa .
Google-dokumentin jakamisen poistaminen Android-sovelluksesta
  • Alaosassa Jaa näyttö, alla Kenellä on pääsy , napauta mitä tahansa kuvakkeista.
Google-dokumentin jakamisen poistaminen Android-sovelluksesta
  • Jos Linkin jakaminen On Päällä , napauta sitä. Valitse sitten No Access ja napauta OK .
  • Kun palaat Kenellä on pääsy -näytössä napauta jokaisen käyttäjän vieressä olevaa nuolta, jolle olet aiemmin jakanut asiakirjan. Napauta näyttöön tulevasta vaihtoehtoluettelosta No access .
  • Kun kaikki käyttäjät on poistettu luettelosta, Kenellä on pääsy tämän pitäisi tykätä. Napauta vieressä olevaa nuolta Kenellä on pääsy .
  • Takaisin Jaa näyttöä, jos katsot nyt alareunaa, Kenellä on pääsy tulee näkyviin Ei jaettu .

Google-dokumentin jakamisen poistaminen iPhone-sovelluksesta

Google-dokumentin jakamisen poistaminen iPhone-sovelluksesta
  • Avaa Google Drive -sovellus iPhonessasi.
Google-dokumentin jakamisen poistaminen iPhone-sovelluksesta
  • Napauta sitten 3 pistettä sen Google-dokumenttien oikeassa yläkulmassa, jonka jakamisen haluat lopettaa, ja valitse Jaa .
Google-dokumentin jakamisen poistaminen iPhone-sovelluksesta
  • Alaosassa Jaa näyttö, alla Kenellä on pääsy , napauta mitä tahansa kuvakkeista.
  • Sitten, päällä Kenellä on pääsy näyttö, jos Linkin jakaminen On Päällä , napauta sitä ja valitse Poista linkin jakaminen käytöstä .
  • Lopuksi Google Doc -asiakirjan jakamisen poistaminen kokonaan jokaiselta luettelossa mainitulta käyttäjältä Kenellä on pääsy , napauta nuolta käyttäjän vieressä ja valitse Poista henkilö .
  • Kun olet poistanut kaikki aiemmin sallitut asiakirjan käyttöoikeudet, napauta vieressä olevaa nuolta Kenellä on pääsy .
  • Kun palaat Jaa näyttöä, napauta x vieressä Jaa .

Halusitpa sitten poistaa Google Doc -asiakirjan jakamisen tietokoneelta tai mobiilisovelluksilta, toivottavasti tämä S Zone oli hyödyllinen! Jos koit sen hyödylliseksi, äänestä ystävällisesti Joo Oliko tämä viesti Hyödyllinen kysymys alla.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää tämän sivun lopusta löytyvää Jätä vastaus -lomaketta kysyäksesi tai jättääksesi kommentin.



Lopuksi, lisää Google S Zones -alueita, vieraile Google How To -sivullamme.