iCloud-valokuvien jakaminen iPhonessa - 4 pakollista vinkkiä!
Kun otat kuvan, haluat usein jakaa sen ystävien ja perheen kanssa. Kukaan ei voi ihailla kaunista selfietäsi, jos kukaan ei näe sitä. Tämän päivän tietojenkäsittely helpottaa tätä kauniisti muutamalla napautuksella, ja äskettäinen tilannekuvasi näkee pieni seuraajien armeija sosiaalisessa mediassa tai yksityishenkilöillä. Ainoa ongelma on iPhonen tallennustila. Ennemmin tai myöhemmin, vaikka sinulla olisi avaruudesta näkyvää tallennustilaa, se loppuu. Tämä on kun käytät valokuvien jakaminen iCloudissa tallentaa, jakaa ja näyttää uusimmat kuvat.
Valokuvien jakaminen iCloudissa
Nuo älykkäitä neroja Applella ovat kehittäneet iCloud Photo Libraryn tai iCloud Photos -sovelluksen, jos käytät iOS12:ta, ja tämän avulla voit tallentaa ja jakaa valokuvia. Käytämme käyttömukavuuden vuoksi termiä iCloud Photos, joka helpottaa kuviesi synkronointia, jotta ne ovat katseltavissa kaikilla laitteilla. Ennen iOS12:ta laitteesi näyttää sen iCloud-valokuvakirjastona, joka on sama asia pidemmällä nimellä. Tässä mielessä katsotaanpa vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti iCloud Photosista.
1 Declutter ennen synkronointia
On hyvä idea tyhjentää valokuvakirjastosi ennen synkronointia, ellet ole vanhentuneiden kuvakaappausten ja päällekkäisten kuvien fani, jotka vievät 5 Gt tallennustilaasi. Ja jos kuvaat paljon videoita ja otat paljon kuvia, tämä 5 Gt katoaa nopeasti. Ole siis älykäs ja poista kaikki tarpeettomat kuvat ja videot ennen synkronointia.
2 Varmista, että iCloud Photos on päällä
Voi hyvinkin olla niin, että iPhonessasi ei ole iCloud-valokuvat, joita ei ole kytketty päälle. Jos se ei ole valokuvien jakaminen iCloudissa, se on mahdotonta
Voit tarkistaa ja painaa kytkintä seuraavasti:
- Mene Asetukset, ja napauta nimeäsi.
- Mennä iCloud
- Valitse Kuvat – sen pitäisi olla tallennustilan alla olevan pudotusvalikon ylin vaihtoehto.
- Laita se päälle.
3 Täyden resoluution kuvien katsominen iPhonellasi Käytä iCloudia
Kun avaat valokuvasovelluksen puhelimessasi, katsot vain pienemmän resoluution esikatseluita etkä alkuperäistä kuvaa. Kun otat kuvan, alkuperäinen tallennetaan iCloudiin puhelimen tilan säästämiseksi.
Jos haluat nähdä kaiken iPhonessasi, käytä iCloudia. Näin voit tehdä sen.
- Kirjaudu sisään iCloud . Anna Apple ID:si ja salasanasi.
- Valitse sovellusluettelosta Kuvat.
- Latauksen jälkeen näet täyden resoluution kuvat.
On syytä huomata, että iCloudiin tallennetut kuvat ovat alkuperäinen pääkopio. Joten jos suosikkikuvasi muokkaa tai poista kuvaa iCloudissa, se muuttaa sen kaikissa synkronoiduissa laitteissa.
4 Kyllä, voit ladata täyden resoluution kuvia iPhonellesi
Haluat ehkä jakaa täyden resoluution kuvan näyttääksesi sen kaikessa loistossaan. Voit tehdä tämän seuraavasti:
- Mene Asetukset, Nimesi, iCloud, Valokuvat .
- Napauta Lataa ja säilytä alkuperäiset.
Ja se on tehty.
Valokuvien jakaminen iCloudissa on melko yksinkertaista. Jos haluat lisätietoja aiheesta, käy osoitteessa Applen tuki .


