iOS 13: n avulla voit säästää rahaa ilmoittamalla sinulle, jos poistat tilauksia sisältävän sovelluksen
Sovellukset käyttävät erilaisia maksujärjestelmiä pysyäkseen pinnalla ja tarjotakseen käyttäjilleen yksinoikeuksia palveluita tai tuotteita. Yksi matkapuhelimissa eniten käytetyistä on kuukausitilaukset, jotka mahdollistavat pääsyn premium-ominaisuuksiin suhteellisen alhaisilla kuukausimaksuilla, vaikka jälkimmäinen riippuu jokaisesta kehittäjästä. Ajatuksena on, että nämä muodostavat vakaan tulon lähteen yritykselle, jotta ne voivat jatkaa palvelun parantamista.
vuonna Sovelluskauppa , tämän tyyppisiä tilauksia ja sovelluksen sisäisiä maksuja hallitaan hyvin. Kaikkien heidän on käytävä läpi Applen maksuyhdyskäytävä, joka on aiheuttanut viime vuosina huomattavia kiistoja yhtiön määräämien palkkioiden vuoksi. Tämän ansiosta Omena tietää täydellisesti laitteidemme sovelluksiin liittyvät tilaukset tai ainakin ne, jotka olemme hankkineet iOS: ltä.

Kanssa iOS 13 , Apple käyttää näitä tietoja muistuttamaan tilaamistamme tilauksista, joten kun yritämme poistaa sovelluksen, jolla on aktiivinen linkitetty tilaus, iOS käynnistää varoituksen. Nopeasti, ja kuten Federico Viticci kertoo Twitteristä, meillä on mahdollisuus hallita tilauksia tai yksinkertaisesti pitää maksut aktiivisina tekemättä muutoksia.
Koskaan nähnyt tätä ilmoitusta aiemmin - Apple kertoo nyt, onko poistamallasi sovelluksella vielä aktiivinen tilaus. Hyvä liike.
(Otettu iOS 13 beta 2: lla.) pic.twitter.com/WU57nS8Ziv
- Federico Viticci (@viticci) 18. kesäkuuta 2019
Vaikka tämä toiminto vaikuttaa monilta tarpeettomalta, vältetään vahingossa toistuvat maksut, joita ei monissa tapauksissa voida korvata. Joskus yksinkertaisesti oletamme, että sovelluksen poistaminen ja lopettaminen poistaa kaikki maksut käytöstä, tai emme ole varmoja, olemmeko poistaneet sen käytöstä, emmekä tiedä mistä tilausasetukset löytyvät. Tämän avulla nämä ongelmat ratkaistaan iTunes-tilausten käyttäjille.


