Kuinka poistaa lähetetty viesti Snapchatissa
Snapchat on sovellus, joka perustuu tilapäisesti saatavilla oleviin tietoihin. Tarinasi vanhenevat ja chat-viestisi vanhenevat. Tämä saa aikaan sitoutumista sovelluksen käyttäjiin. Jos et ole vuorovaikutuksessa sisällön kanssa, kun se on saatavilla, et ehkä voi tehdä sitä myöhemmin. Snapchat on lisännyt chattiin uuden ominaisuuden, jonka avulla voit poistaa Snapchatissa lähetetyn viestin. Toimii kahdenkeskisten chat-säikeiden ja ryhmäkeskustelujen kanssa.
Näin voit poistaa Snapchatissa lähetetyn viestin.
Kuinka poistaa lähetetty viesti Snapchatissa
Sinun on ensin päivitettävä Snapchat-sovellus uusimpaan saatavilla olevaan versioon. Tämä ominaisuus on lisätty ja toimii sovelluspäivityksen kautta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos ystäväsi käyttävät sovelluksen aiempaa versiota, et ehkä voi poistaa chat-ketjussa lähetettyä viestiä.
- Kun olet päivittänyt sovelluksen, lähetä viesti yhteyshenkilölle, joka tietää, että käytät sovelluksen uusinta versiota.
- Pidä juuri lähettämääsi viestiä painettuna ja valikko tulee näkyviin.
- Siellä pitäisi olla 'Poista' vaihtoehto.
Tämä ominaisuus edellyttää, että riittävät edellytykset täyttyvät toimiakseen. Alkutesteissämme Poista-painiketta ei yksinkertaisesti näytetä. Kun poistat viestin ensimmäistä kertaa, Snapchat kertoo, että se yrittää poistaa sen ystäviltäsi, mutta se ei aina voi tehdä sitä. Sivustosi on huono Internetissä tai aiempi Snapchat-versio on syy siihen, miksi peruutus voi epäonnistua.
Kun poistat viestin, toiminto näkyy chatissa vain sinulta tai näet puolestasi viestin 'Poistit chatin', mutta ystäväsi ei näe samaa viestiä lopussa.
Lue myös: Tulosta suoraan Android-älypuhelimesta
Paras tapa on poistaa viesti mahdollisimman aikaisin. Jos ystäväsi on nähnyt viestin, sitä ei voi palauttaa, mikä tarkoittaa, että aktiivisessa chatissa sinulla on hyvin vähän aikaa reagoida. Ryhmäkeskusteluilla sinulla on hieman enemmän marginaalia. Näyttää siltä, että niin kauan kuin kaikki ryhmän jäsenet eivät ole nähneet viestiä, se on silti mahdollista palauttaa. Päätelimme pienen esittelyn perusteella, että Snapchat tarjoaa uusia toimintoja. Jos olet ryhmäkeskustelussa 6 henkilön kanssa ja lähetät viestin, jonka vain 3 tai 4 ovat nähneet, voit silti hakea sen.
Kuinka poistaa kaikki viestit
Haluatko mennä pidemmälle kuin yksi viesti? Voit myös poistaa koko keskustelun, enemmän tai vähemmän.
- Siirry ensin Ystävät-näyttöön.
- Pidä sitten viestiketjua, jonka haluat poistaa.
- Näkyviin tulee ponnahdusvalikko.
- Valitse Lisää ja napauta sitten Tyhjennä keskusteluhistoria.
Tämä poistaa koko keskustelun ystäväsi näytöltä. Se ei poista lähetettyjä tai tallennettuja viestejä, mutta se on hyvä tapa lajitella ystäviesi näyttöä, jotta löydät helpommin tärkeimmät keskustelut.


