Kuinka poistaa tai poistaa käytöstä Facebook-tili?
No, tämä kysymys ei enää yllätä meitä, koska olemme nähneet monia kiistoja sosiaalisen median jättiläisen Facebookin ympärillä. Tästä huolimatta Facebook-tilin poistamiseen on monia syitä. Tai henkilökohtaisesta kiinnostuksesta online-yksityisyyteen tai yksinkertaisesti siksi, että haluat säästää aikaa eliminoimalla itsesi. Siksi olemme täällä joidenkin yksinkertaisten menetelmien avulla Facebook-tilisi poistamiseksi.
Kuinka deaktivoida tai poistaa Facebook-tili?
Jos aiot poistua Facebookista, et ole yksin. Kasvava huoli terveyteen vaikuttavista sosiaalisista verkostoista saa ihmiset poistumaan alustalta. Facebookin kaltaiset sosiaaliset verkostot eivät ole vain hyväksi mielenterveydelle, vaan ne haittaavat myös pitkän aikavälin tuottavuutta. Muita mahdollisia syitä Facebookista poistumiseen ovat luottamus- ja tietosuojaongelmat. Tästä huolimatta tässä artikkelissa opastamme sinua poistamaan Facebook-tilisi tai poistamaan sen käytöstä. Mutta ennen kuin aloitamme, meidän on tiedettävä ero Facebook-tilin poistamisen ja deaktivoinnin välillä.
Lue myös: Google Play Kaupan lataus odottavan ongelman korjaaminen
Facebook-tilin poistaminen vs. deaktivointi
Facebook-tilin poistaminen ja sen poistaminen käytöstä ovat kaksi eri asiaa. Poistamalla tilin käytöstä voit piilottaa online-näkyvyytesi Facebookissa. Vaikka poistaminen poistaa sen kokonaan alustalta.
Itse asiassa Facebook ei ole vain kokoelma kuvia ja tilapäivityksiä; Se on paljon enemmän! Kaikki yhteystietosi, yhteytesi, sovelluksesi ja niihin liittyvät pelit. Siksi sinun on oltava selkeä päätöksestä, jonka haluat tehdä. Suosittelemme, että poistat tilisi käytöstä ensin ja tarkistat, oletko menettänyt jotain tärkeää. Mitä tapahtuu, jos menetät pääsyn sovellukseen, joka käyttää Facebookia todennuspalveluna? Siksi on aina hyvä olla varovainen.
Mitä tapahtuu FB-tilin deaktivoinnin jälkeen?
- Voit aktivoida tilisi uudelleen, kun haluat palata.
- Ihmiset eivät voi nähdä historiaasi tai etsiä sinua Facebookista.
- Jotkut tiedot, kuten lähetetyt viestit, voivat jäädä muiden nähtäville.
Mitä tapahtuu, kun poistat FB-tilisi?
- Et voi kirjautua uudelleen sisään, kun poistaminen on valmis. Valmistukseen tarvitaan 30 päivää.
- Varmuuskopiojärjestelmiin tallennettujen tietojen poistaminen kokonaan voi kestää jopa 90 päivää. Tietosi eivät kuitenkaan ole saatavilla Facebookissa tänä aikana.
- Ystäväsi voivat edelleen päästä käsiksi lähettämiisi viesteihin tilisi poistamisen jälkeen.
- Tietyn materiaalin kopiot, kuten tietueet, voivat jäädä FB-tietokantaan, mutta ne on erotettu henkilötunnisteista yrityksen ilmoittamalla tavalla.
- Ystäväsi näkevät edelleen nimesi ystäväluettelossasi. Se näkyy vain ystävillesi ja vain ystäväluettelosta.
- Ryhmän ylläpitäjät voivat kuitenkin tarkastella viestejäsi ja kommenttejasi, mukaan lukien nimesi.
- Jos päätät pitää Messengerin aktiivisena tai kirjaudut sisään Messengeriin, kun deaktivoit FB-tilisi, Messenger pysyy aktiivisena. Voit poistaa sen käytöstä myöhemmin erikseen.
Huomaa, että Facebook viivyttää poistoprosessia 30 päivää pyynnöstäsi. Poistopyyntö peruuntuu automaattisesti, jos kirjaudut FB-tilillesi uudelleen ennen määräaikaa.
Facebook-tilin poistaminen käytöstä
Nyt kun tiedät mitä deaktivointi tekee, voit poistaa FB-tilisi käytöstä seuraavasti:
päivitä ohjelmisto-ohjelmisto.001
- Napsauta ensin linkkiä https://www.facebook.com/deactivate/ siirtyäksesi suoraan deaktivointisivulle. Tai Pääset sivulle myös napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa avattavaa kolmiovalikkoa. Seuraavaksi sinun on valittava 'Asetukset' ja valitse 'Yleinen' sivupalkissa. Napsauta nyt 'Hallitse tiliäsi' ja napsauta sen jälkeen vaihtoehtoa 'Sulje tilisi'.
- Kun olet suorittanut edelliset vaiheet, sinua pyydetään syöttämään salasana uudelleen turvallisuussyistä. Noudata ohjeita ja vahvista päätöksesi ohjeiden mukaan.
- Jos aiot peruuttaa valintasi, voit aktivoida tilisi uudelleen kirjautumalla sisään sähköpostilla ja salasanalla. Profiilisi palautetaan kokonaan.
Lue myös: Kuinka ravistaa laitetta taskulampun kytkemiseksi päälle Androidissa [ilman juuria]
Poista Facebook-tili
Ennen kuin sanot hyvästit Facebookille, saattaa olla syytä ladata tietoja. Voit tehdä saman siirtymällä tilin asetuksiin edellisissä vaiheissa kuvatulla tavalla. Napauta sen jälkeen vaihtoehtoa 'Facebook-tietosi' ja napauta 'Lataa tietosi'. Valitse tiedostoon haluamasi asiat ja jatka tiedoston luomista ja lataamista. Suosittelemme myös, että katkaiset kaikki sovellukset ja palvelut tilistäsi.
Nyt kun olet tehnyt tämän, poista FB-tilisi pysyvästi noudattamalla näitä ohjeita:
- Napsauta Facebook-sivuston oikeassa yläkulmassa olevaa kolmion avattavaa valikkoa ja valitse
- Valitse vasemmasta sivupalkista vaihtoehto 'Facebook-tietosi'. Napauta nyt vaihtoehtoa 'Poista tilisi ja tietosi' . Jatkamalla sinua pyydetään lataamaan tiedot. Tee se, jos et ole jo tehnyt niin ja paina 'Poista tili'.
Jos muutat mieltäsi 30 päivän kuluessa tilin poistopyynnöstä, voit palauttaa prosessin kirjautumalla uudelleen sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Tai kaikki tietosi poistetaan pysyvästi alustalta, etkä voi käyttää niitä myöhemmin.


