Tarkista, kuka on katsonut Snap-tarinasi Snapchatissa
Kuinka tarkistaa, kuka on katsonut Snap-tarinasi Snapchatissa
Snapchat-tarinasi avulla voit jakaa valokuvan tai videon kaikkien Snapchat-ystävien kanssa 24 tunnin ajan. Toisin kuin tavallinen Snapchat-valokuva tai -video, jonka voit nähdä kerran, Snapchat Stories -tarinoita voidaan katsoa yhä uudelleen, kunnes ne tuhoutuvat 24 tunnin kuluttua julkaisemisesta. Voit myös nähdä, kuinka monet ystäväsi Snapchatissa ovat nähneet heidän Snapchat-tarinansa ja heidän nimensä.
Kun WhatsApp esitteli 'nähty' -ominaisuuden, ihmiset olivat vihaisia. Ominaisuus teki mahdottomaksi sivuuttaa viestiä tai vastata ilman erittäin pätevää syytä. Lopuksi muut viestintäsovellukset ovat hankkineet ja kopioineet tämän ominaisuuden. Jokaisella on tapa poistaa se käytöstä, toisin kuin Snapchat. Tämä, hyvässä tai pahassa, kertoo tarkalleen, milloin joku on nähnyt päivityksesi, viestisi tai milloin hän kirjoittaa. Snapchat lähettää sinulle kirjaimellisesti ilmoituksen, kun joku kontakteistasi alkaa kirjoittaa. Toimintaasi ei voi piilottaa sovelluksessa, ja tämä koskee Snapchat-tarinaasi. Näet, kuka näki Snap-tarinasi melko helposti.
https://activate.starz.com
Lue myös: Tallenna tiedot Snapchatiin Travel Modella
Tarkista, kuka on nähnyt Snap-tarinasi
Avaa Snapchat ja vieritä vasemmalle päästäksesi Tarinat-näyttöön. Sinulla pitäisi jo olla aktiivinen snap-tarina. Napauta tarinaasi. Varo, ettet kosketa mitään kolmesta sivupainikkeesta.

Kun napautat tarinaasi, se alkaa toistaa. Jos katsot tätä näyttöä, huomaat pienen nuolen alareunassa. Vieritä ylöspäin tällä nuolella. Näytölle avautuu paneeli, joka paljastaa, kuinka moni on nähnyt tarinasi. Näet katselukertojen kokonaismäärän vasemmassa yläkulmassa. Seuraavaksi voit nähdä, kuinka monta kertaa tarinasi on toistettu.
estää subreddits kaikki
Rajoitukset
Snap-tarinoiden kesto on rajoitettu 24 tuntia. Tämä rajoitettu elämä tarkoittaa, että seuraajasi/ystäväsi/yleisö Snapchatissa näkevät vain tarinasi tuolloin. Samoin voit tarkistaa, kuka näki snap-tarinasi vain niin kauan kuin se on saatavilla.
Kun tarinasi on kulunut, eli 24 tuntia on kulunut, et voi enää tarkistaa, kuinka monta näyttökertaa tarinassasi on. Jos lisäät sitten lisää tilannekuvia tarinaasi, voit tarkistaa vain kyseisen tarinan näkymät. Tarinan vanhemmat tilannekuvat vanhenevat 24 tunnin kuluttua. Tarinassa näkyvät näkymät koskevat tilannekuvia, jotka ovat vielä 24 tunnin sisällä.
Jos haluat rajoittaa sitä, ketkä voivat nähdä tarinasi, voit tehdä sen. Voit sallia kaikkien sinua seuraavien nähdä tarinasi tai rajoittaa sen vain ystäviisi. Ystävät ovat ihmisiä, jotka seuraavat sinua ja seuraavat sinua. Jos rajoitat pikatarinasi näkyvyyden vain ystäviin, ihmiset, joita et seuraa, eivät voi nähdä tarinaasi.
poista käytöstä, katsotko edelleen YouTubessa
Lue myös: Kuinka poistaa lähetetty viesti Snapchatissa
Jos haluat jakaa lisäosan rajoitetun määrän ystäviä, tarinasi ei ole paras tapa tehdä se. Sen sijaan on parempi luoda ryhmä Snapchatiin ja jakaa tarinasi ryhmän kanssa.


