Mitä odottaa tarkoittaa Snapchatessa - kuinka korjata

Snapchat on yksi nykypäivän tunnetuimmista sosiaalisen median alustoista. Ja kun TikTokin tulevaisuus on tasapainossa, Snapchat tekee kaikkensa palvellakseen uutta käyttäjäkuntaansa. He ovat myös lisänneet uusia vartalolinssejä, jotka antavat sinun kilpailla tanssihaasteissa. Ja olet myös ottanut käyttöön mahdollisuuden lähettää lyhytmuotoista sisältöä myös tiliisi. Kuitenkin, jos olet uusi käyttäjä, olette ehkä huomanneet, että viestisi Snapchatin eri tileille ovat enimmäkseen odottavia. Miksi niin? Katsotaanpa myös se nopeasti. Tässä artikkelissa puhumme Mitä odottaa tarkoittaa Snapchatessa. Aloitetaanpa!
Mitä odottaa tarkoittaa Snapchatissa
Odottava Snapchat-tunniste näkyy enimmäkseen ystävän nimen alla Chat-välilehdessä. Se on kaverin nimen alla heidän profiilissaan ja myös DM: ssä tai keskustelussa. Joten, miksi se sanoo odottavan Snapchattia sitten? Odottava tarra tarkoittaa käytännössä sitä, että Snapchat ei ole pystynyt lähettämään sitä.
Toisin kuin yleinen virheilmoitus, Snapchat odottaa varoitus tarkoittaa myös. Sovellus yrittää lähettää edelleen, kunnes se joko vastaanotetaan tai päätät peruuttaa koko prosessin manuaalisesti.
Tämä virhe johtuu melkein aina jostakin seuraavista:
Katso
- Henkilö ei ole vielä hyväksynyt kaveripyyntöäsi . Snapchatin käyttäjien on vahvistettava kaveripyyntö ennen kuin Snapchat voi todella lähettää heille viestin.
- Henkilö on myös ollut sinusta epäystävällinen . Vaikka olet ehkä ollut Snapchat-ystäviä aiemmin, mutta käyttäjä on saattanut päättää leikata kaverilistaansa.
- Ystäväsi esti sinut . Snapchat ei todellakaan kerro sinulle, onko joku estänyt sinut. Joten tämä voi olla syy odottavaan viestiin. Suurimman osan ajasta joku, joka estää sinut Snapchatessa, on kuitenkin täysin piilotettu sinulta.
- Älypuhelimesi tai tablet-laitteesi ei ole verkossa . Snapchat ei todellakaan toimi offline-tilassa ja näyttää odottavan viestin lähettämistä odottavan, kunnes älylaitteesi muodostaa yhteyden myös matkapuhelin- tai Wi-Fi-verkkoon.
- Snapchat-tiliäsi on rajoitettu . Jos olet häirinnyt muita käyttäjiä tai rikkonut Snapchatin käytäntöä, sovelluksesi toimintoja saatetaan rajoittaa.
- Satunnainen Snapchat-sovellus häiriö . Sovelluksessa voi olla myös virhe tai tekninen ongelma.
- Snapchat voi olla poissa . Koko Snapchat-palvelu voi olla väliaikaisesti poissa käytöstä.
Snapchat sanoo odottavan? Tästä syystä
Voi olla monia syitä sille, miksi viestisi jollekin on odotustilassa Snapchatessa. Katsotaanpa nyt joitain yleisimpiä niistä.
vaihda pelaamaan wii-pelejä
Sinua ei ole vielä lisätty ystäväksi
Suurin syy, miksi viestejä odotetaan Snapchatessa, johtuu tosiasiasta. Et ole vielä lisännyt ystäväksi vastaanottimen kautta. Jos yrität lähettää viestin uudelle yhteyshenkilölle, näin voi olla itse asiassa. He saattavat edelleen olla kiireisiä, ja joudut odottamaan, kunnes pyyntösi todella hyväksytään. Joten viesti tavoittaa myös asianomaisen yhteyshenkilön.
Verkko ei ole käytettävissä
Jos kaverit vastaanottavat odottavaa Snapchatissa, mutta olet ystäviä. Sitten se voi olla verkkokysymys. Viestisi saattaa odottaa Snapchattia, jos laitteellasi ei ole Internet-yhteyttä. Tällöin Snapchat tallentaa periaatteessa viestisi laitteen välimuistiin ja lähettää sen sitten, kun laitteella on pääsy verkkoon.
Jos kavereillasi on mobiilidataa tai wifi-ongelmia, tämä on todennäköisesti syy, miksi viestisi odottaa myös Snapchattia. Jos sinulla on verkkoyhteys, tuntuu silti, että Snapchat-sovellus ei pysty vastaanottamaan verkkoyhteyttä. Sitten tässä on joitain pikakorjauksia, joita kannattaa kokeilla.
- Käynnistä ensin Snapchat uudelleen
- Tarkista, onko Snapchatin mobiilidatan käyttö myöskään rajoitettu
- Kytke myös lentokonetila päälle ja pois päältä
- Tyhjennä välimuisti sekä Snapchat-sovelluksen tiedot
- Käynnistä myös laite uudelleen
Sinut poistettiin tai estettiin vastaanottimen kautta
Snapchat tarjoaa käyttäjilleen täydellisen hallinnan heidän tileilleen yksityisyyden ylläpitämiseksi ja varmistaakseen, että heidän tietonsa ovat täysin suojattuja. Siksi Snapchat todella estää pääsyn tuntemattomilta tileiltä, kunnes se on hyväksynyt vastaanottimen kautta. Tuntemattomien tilien viestit luokitellaan myös odottaviksi, eivätkä he näe tarinasi tai sijaintiasi.
Jos vastaanottimen Snapchat-tili on jostain syystä julkinen, kaverit saattavat nähdä heidän sijaintinsa ja tarinansa heidän tietosuoja-asetuksiinsa perustuen. Viestisi ja napsautuksesi pysyvät kuitenkin odottavina, kunnes henkilö päättää hyväksyä ne myös.
Snapchat-ystäväsi tili poistettu
Snapchat ei myöskään ilmoita sinulle, milloin ja jos ystäväsi tili poistetaan Snapchatista. Huolenpitotili näkyy edelleen kaverilistallasi, ja myös kaikki kahdenväliset chatit ovat saatavilla myös Snapchatin ‘Chatit’ -osassa. Mutta kaikki viestit ja napsautukset henkilölle tallennetaan odottaviksi myös toistaiseksi.
Mistä tiedät, kun odottava viesti / napsautus on toimitettu?
Kun odottava Snapchat-viesti toimitetaan, tila muuttuu sitten automaattisesti toimitetuksi. Kaverit voitte seurata tilaa myös Keskustelut-osiossa. Snapchat ei kuitenkaan lähetä sinulle ilmoitusta tilanmuutoksesta, ja teidän on jatkettava manuaalista tarkistamista sen jokaisesta mahdollisuudesta. Ei kuitenkaan ihanteellinen, tämä on ainoa tapa tietää, ovatko odottavat viestisi toimitettu kyseiselle henkilölle vai ei.
Kuinka nähdä Snapchat-historiasi?
Snapchatin ilmoitusten lisäksi historiaominaisuus voi myös auttaa sinua löytämään tärkeitä tietoja vuorovaikutuksestasi. Voit esimerkiksi löytää tarkan päivämäärän, kun viimeksi napsautit jonkun kanssa.
Snapchat-aktiviteettisi tarkistamiseksi sinun on noudatettava näitä helppoja vaiheita:
- Ensinnäkin, avaa tietokoneesi selain
- Suuntaa Snapchat-tilit verkkosivusto
- Kirjaudu sitten tiliisi
- Valita Omat tiedot
- Vieritä sivun alaosaan ja napauta sitten Lähetä pyyntö -painiketta
Edelleen
Snapchat lähettää nyt sähköpostin sähköpostiosoitteeseen, joka on periaatteessa yhdistetty Snapchat-tiliisi. Napsauttamalla sähköpostissa olevaa linkkiä voit myös ladata valitsemasi tiedot.
Kun lataus on valmis, voit avata lataamasi kansion ja valita HTML-alikansion. Sieltä voit siirtyä koko Snapchat-historiaasi valitsemalla haluamasi tiedoston.
Sähköposti lähetetään nyt Snapchatin kautta rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi Snapchat-tililläsi. Kirjaudu nyt sähköpostitiliisi ja napauta linkkiä, joka lähetetään Snapchatin kautta sinulle. Kun napsautetaan, myös Snapchat-tietojesi lataaminen on aloitettava automaattisesti.
Johtopäätös
Selvä, se oli kaikki ihmiset! Toivottavasti pidät tästä artikkelista ja pidät siitä myös hyödyllisenä sinulle. Anna meille palautetta siitä. Myös, jos sinulla on kysyttävää ja kysymyksiä, jotka liittyvät tähän artikkeliin. Kerro sitten meille alla olevasta kommenttiosasta. Otamme sinuun yhteyttä pian.
Hyvää päivän jatkoa!
Katso myös: Kuinka voit ratkaista ponnahdusikkunailmoituksen Androidissa


