Mitä tapahtuu, kun joku estää sinut WhatsAppissa
Estääkö joku sinut WhatsAppissa? Ei epäilystäkään, WhatsApp on hämmästyttävä ja upea luomus. Se on pikaviestisovellusten pyhä graali. Mutta joskus se voi myös ärsyttää. Esimerkiksi kun tuotemerkit alkavat roskapostittaa sinua kampanjoidensa avulla tai joku lähettää ei-toivottuja tekstejä.
Näissä tilanteissa on hyvä mykistää nämä kontaktit. Yhteystiedon mykistäminen ei kuitenkaan riitä. Jos näin on, voit sitten estää kontaktin, koska jonkun estäminen on melko erilaista kuin mykistäminen eri tavoin.
Mutta tiesitkö mitä tapahtuu, kun estät jonkun WhatsAppissa? Voiko estetty henkilö soittaa sinulle tai katsella profiilikuvaa? Jos haluat tietää vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin, sukella alla!
Joku estää sinut WhatsAppista -> Tarkista edellinen tietue Whatsappista

Joku estäminen ei voi vaikuttaa hänen aiempiin tekstiviesteihinsä tai mediatiedostoihinsä, koska hän pysyy matkapuhelimessasi, kunnes poistat hänet manuaalisesti.
Uudet tekstiviestit
Jos haluat pitää asiat yksityisinä, WhatsApp ei voi tehdä näkyväksi, että yksi on estetty. Siksi estetty henkilö tarkastelee edelleen kirjoituskenttää ja lähettää viestin, mutta viestejä ei voi lähettää sinulle.
Kun olet estänyt jonkun, voit myös menettää mahdollisuuden ottaa yhteyttä häneen WhatsAppissa. Ja jos haluat lähettää viestin, WhatsApp ilmoittaa sinulle, että haluat ensin poistaa kyseisen henkilön eston.
Varmuuskopioi ja näytä estetty yhteyshenkilö
Kun olet poistanut yhteystiedon eston, tilin eston aikana vastaanotettuja viestejä ei voida näyttää matkapuhelimellasi. Et voi noutaa näitä viestejä.
Jos puhumme estämisestä ja eston avaamisesta, et ehkä tiedä, että VPN-palvelut, kuten NordVPN, mahdollistavat joidenkin Internet-palveluntarjoajillesi mahdollisesti estettyjen palvelujen eston avaamisen. Lisäksi se auttaa sinua pysymään tuntemattomana Internetissä. Suosittelemme NordVPN sen valtavasta palvelinverkosta ja suojauksesta.
Lue kuitit
Jos haluat kertoa yhteenvedon, WhatsApp tarjoaa kolmenlaisia punkkeja tai valintamerkkejä viestien vastaanottamisen näyttämiseksi. Yksi harmaa rasti osoittaa, että viesti lähetettiin. Mutta kaksinkertainen harmaa rasti tarkoittaa, että viesti toimitettiin, ja tappava sininen punkkien merkki tarkoittaa, että joku luki viestin.
Kun estetty henkilö lähettää sinulle tekstiviestin, kyseinen henkilö näyttää yhden harmaan rasti, kun viestiä ei toimiteta sinulle.
Ei puhelua tai puhelua
Estetty henkilö soittaa edelleen WhatsApp-numeroosi, mutta WhatsApp ei voi varoittaa sinua siitä. Eli sinun puolellasi ei tule saapuvia puheluita. Et myöskään soita estetylle yhteyshenkilölle, ennen kuin poistat sen eston.
Tila: Verkossa ja viimeksi nähty
WhatsAppissa on kahdenlaisia tiloja: viimeksi nähty tai verkossa. Kun olet aktiivinen WhatsAppissa, ts. Kun sovellus on käynnissä etualalla, WhatsApp-yhteystietosi näkevät online-tilasi. Viimeksi nähty tila näyttää viimeisen kerran, kun henkilö käytti WhatsAppia. Vaikka voit poistaa viimeksi näkyvän tilan käytöstä, et voi sammuttaa online-tilaa.
Mutta kun estät jonkun, hän ei voi nähdä, kun olet verkossa. Tila-alue nimesi alaosassa chat-viestiketjussa näkyy tyhjä. Se voi pitää paikkansa myös sinun puoleltasi. Se tarkoittaa, että et voi myöskään tarkastella heidän online-tilaa.
Estä joku häiritsee kykyä nähdä viimeksi nähty. Molemmat teistä eivät voi nähdä toistenne viimeksi nähtyjä.
Profiilikuva:
Aina kun estät jonkun, hän ei voi tarkastella profiilikuvaa sen sijaan, että hän näkee yhteystietosi WhatsApp-oletusprofiilikuvan.
Voit kuitenkin tarkastella myös estetyn henkilön nykyisiä ja tulevia profiilikuvapäivityksiä, kunnes ne myös estävät sinut.
Tietoja ja tila
No, WhatsApp tarjoaa myös lyhytaikaisen tilan eli tarinoiden yksityisyys- tai suojausasetukset. Jos estät jonkun, kyseinen henkilö ei voi tarkastella tarinoitamme tai tilaa.
Vastaavasti tekstitila tai Tietoja piilotetaan estetyltä kontaktilta. Myös heidän Tietoja-kohta näkyy sinulle. Voit tarkastella siihen tehtyjä muutoksia.
Eri ryhmät
Chat-ryhmät eivät muutu, kun estät jonkun. Se tarkoittaa, että kumpikin voi tarkastella viestejä yhteisistä ryhmistäsi.
Luuletko, että estetty yhteys on poistettu yhteystiedoistasi
Ei. Yhteystiedon estäminen ei voi poistaa häntä yhteystietoluettelostasi tai puhelinluettelosta. Yhteystiedon poistamiseksi sinun on poistettava se puhelimesi yhteystietoluettelosta.
ei mikrofonia Samsung-näppäimistössä
Joku estää sinua WhatsAppissa -> Kuinka:
Jos haluat estää jonkun matkapuhelimellasi, napsauta WhatsAppin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta. Siirry kohtaan Asetukset> Tili> Tietosuoja> Estetyt yhteystiedot. Napsauta Lisää-kuvaketta ja valitse estettävä yhteystieto.
Siirry iPhonessa kohtaan Asetukset> Tili> Tietosuoja> Estetty> Lisää uusi. Valitse sitten yhteyshenkilö, jonka haluat estää. Jos haluat kumota eston, toista vaiheet ja poista yhteyshenkilö estettyjen luettelosta.
Jos haluat estää tuntemattomat numerot, siirry keskusteluun ja napsauta Estä-vaihtoehtoa.
Katso kuka on estänyt sinut Whatsappissa
Ei ole suoraa tapaa tai sovellusta, jonka avulla voit tarkistaa sinut estäneet ihmiset. Jos kuitenkin luulet jonkun estävän sinut, on aika tarkistaa jotain, mitä tapahtuu, kun joku estää sinut.
Aluksi online-tila tai viimeksi nähty katoaa. Sitten saat yhden rasti viesteillesi, etkä vihdoinkin voi nähdä kontaktin profiilikuvaa. Jos ne kaikki totta, niin se saattaa osoittaa, että sinut on estetty.
Vaihtoehtoinen tapa tarkistaa, että sinut on estetty, on luoda ryhmä ja lisätä kyseinen henkilö siihen. Jos voit lisätä ne helposti, ne eivät voi estää sinua. Jos et kuitenkaan voi lisätä niitä, on haitallista, että olet ehkä estetty.
Päätelmä:
Tässä on kaikki mitä tapahtuu, kun joku estää sinut WhatsAppissa. Joku estäminen on melko yksinkertaista tai helppoa. Mutta on vaikea askel sivuuttaa yhteydenpitoa jonkun kanssa. Et voi hakea lähetettyjä viestejä tai merkitä estetyn henkilön profiilikuvaa. Joten ajattele huolellisesti, ennen kuin estät jonkun.
Jos sinulla on kysyttävää ja kysymyksiä, ilmoita siitä alla olevaan kommenttiosioon!
Lue myös:


